Otthon

Azt hitte, kóbor kutyát fogad örökbe – medve volt

A kínai férfi az utcán botlott a gyenge, sovány teremtésbe, akit kóbor kutyának nézett, ezért hazavitte, hogy gondozásába vegye. Pár héttel később, ahogy az állat cseperedett, kiderült, hogy egy medve az!

 A jószívű kínai férfi álmában sem gondolta volna, hogy egy medvével osztja meg az otthonát – mindvégig abban a hitben élt, hogy egy kutyát gondoz.

Azt hitte, kóbor kutyát fogad örökbe - kiderült, hogy egy medve az

 A férfi az utcán talált az állatra, s mivel az gyenge volt és sovány, könnyen összetéveszthette egy kölyökkutyával. A férfi azt gondolta, egy kínai farkaskutyafajta. A szegény állaton megesett a szíve, ezért hazavitte magával, hogy a többi kutyájával együtt gondozza.

Azt hitte, kóbor kutyát fogad örökbe - kiderült, hogy egy medve az

Pár hét elteltével azonban az állat furcsa formát kezdett ölteni – egyre kevésbé hasonlított kutyára! A férfi ekkor felkereste a helyi vadőrséget, akik megállapították, hogy egy ázsiai fekete medvét tartott az otthonában a farmer! Ez a medvefajta kiemelten veszélyeztetettnek számít, ezért a legközelebbi vadállatmenhelyen helyezték el, ahonnan majd visszatérhet a természetbe.

Azt hitte, kóbor kutyát fogad örökbe - kiderült, hogy egy medve az

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top