Otthon

Legyen tartós fürdőszobánk!

A fürdőszoba otthonunk legintimebb része. Egy olyan csendes szentély, amelyben reggelente a zuhany ad helyet a felfrissülésnek, míg este egy forró fürdő segít relaxálni és kipihenni napi fáradalmainkat.

Elengedhetetlen, hogy e privát zónánk mindig tiszta, szép és biztonságos legyen. A fürdőszobának azonban, ahogy bármely más vizes helyiségnek, van egy ellensége: ha hiányzik vagy rossz a szigetelés. Érdemes olyan megoldást választanunk, amely hosszú távon gondoskodik fürdőszobánk cseppmentes vízszigetelésről.

LEGYEN TARTÓS FÜRDŐSZOBÁNK!

Nem elég aprólékosan összeválogatni az igényeinknek megfelelő tartozékokat. A legfontosabb, hogy megálmodott fürdőszobánk tartós maradjon, és sokáig tudjuk élvezni kellemes környezetét. Épp ezért olyan lényeges a fürdőkád, szaniteráru vagy csempe szakszerű felhasználása, beszerelése. Hiszen a legszebb burkolat sem ér semmit, ha egy idő után potyog a csempe, és vele együtt a könnyeink is. Szerencsére könnyen elkerülhetjük a problémát! A Murexin segít megőrizni fürdőszobánk szépségét. Ahhoz, hogy a víz hosszú távon se károsítsa fürdőszobánkat, érdemes a könnyen használható és hatékony Murexin 1 KS Folyékonyfóliával távol tartanunk a nedvességet.

AZ IGAZI VÍZVÁLASZTÓ

A tartós szigetelés egyik legbiztosabb módja, ha két rétegben kerül fel a folyékonyfólia a megfelelően előkészített falfelületre. Hacsak életünk párja nem egy burkolómester, bízzuk inkább szakemberre ezt a feladatot. A felhordás minőségét azonban a kék és a sárga fóliának köszönhetően már mi magunk is ellenőrizhetjük. Az folyékonyfólia tartós, hézag- és varratmentes szigetelőréteget képez a kerámia burkolatok alatt, védelmet biztosít a nyomás nélkül lefolyó víz ellen, a hajlaterősítő szalagokkal, szigetelőmandzsettákkal pedig végérvényesen elzárja a víz útját.

LEGYEN TARTÓS FÜRDŐSZOBÁNK!

Rendkívül kiadós, biztosan tart. Az új Murexin 1 KS Folyékonyfóliának ráadásul az anyagköltsége is rendkívül kedvező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top