Otthon

Edzés közben moshatod ki a szennyest az új ökobringával

Ha fontos számodra a környezettudatosság és a testedzést sem veted meg, nemsokára ilyen szuper öko szobabiciklin tekerve moshatod a szennyest!
Edzés közben moshatod ki a szennyest az új ökobringával

 A kínai Dalian Nationalities University diákjai tervezték meg ezt a minden elemében és gondolatában 21. századi szobabiciklit. A kondigépet tekerve mi magunk termelhetjük meg a mosáshoz szükséges energiát, így három legyet csapunk le egyszerre: védjük a környezetet, kimossuk a szennyes ruhát, és izmos lábakra teszünk szert.

 A B.W.M., azaz Bike Washing Machine, forradalmasítja a házimunka és a testedzés fogalmát. Két súlyos jelenkori problémára ad választ: az energiapazarlásra és az elhízásra. Rengetegen szimpla lustaságból nem változtatnak a mozgásszegény életmódjukon, ám képzeljük el, ha a szennyes ruháink kimosására csak ez a szobabicikli állna a rendelkezésükre! Ami csakis tekerésre termeli meg a mosáshoz kellő energiát, így a testedzés kötelező jelleggel épülne be a házimunkába.

Edzés közben moshatod ki a szennyest az új ökobringával

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top