Otthon

Szavazz itt a magyar kirándulóhelyre, hogy legyőzzük a japánokat!

Nagyon drukkolunk, hogy a magyar kirándulóhely nyerje meg a nemzetközi építészeti versenyt. Szavazzatok a galyatetői kilátóra!

Egyedülálló szálláshely Galyatetőn, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a túraútvonalakra. Tökéletes hely a túrázók számára, hogy madártávlatból szemléljék az erdőt a hatalmas ablakokon – írta nemrég Galyatető kilátójáról a Daily Mail, és sok-sok képet is mellékeltek.

A felújított kilátótornyot 2015 tavaszán adták át, és több építészeti díjat is nyert. Nagyon izgalmas, hogy ilyen rejtett kincsek vannak az országban. Ha tetszik a galyatetői kilátó, akkor ne habozz, kattints erre az oldalra, és szavazz a galyatetői csodára, ahol óriási holtversenyben áll egy japán teaházzal. Nem kell mást tenned, mint a Facebookoddal vagy a Google-fiókoddal belépni, és már tudsz is szavazni április 1-ig.

 

 

 

Hétvégén napsütésben páratlan látványban részesülhettek a Kilátó látogatói. Ma a hófelhők takarják el gyakran a napot.fotó: Ironphoto

Posted by Galya-kilátó on Thursday, January 21, 2016

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top