Otthon

Tuti tippek: így tárold a fonalaidat

Azok, akik használnak fonalat kézimunkához vagy kreatív ötletek megvalósításához, biztosan megtapasztalták már, hogy külön tudomány kell ahhoz, hogy úgy tároljuk a gombolyagokat, hogy azok ne gubancolódjanak össze.

Ha azt kérnénk, hogy vedd elő a fonalaidat, szinte biztosak vagyunk benne, hogy egy dobozt látnánk, ami telis-tele lenne gombolyagokkal. Aztán ha kérnénk belőle egyet-kettőt, arra is mérget vennénk, hogy nem egykönnyen választanád el azokat a többitől. Hiszen ha tetszik, ha nem, ha akarod, ha nem, a fonalak valahogy titokban életre kelnek és egymásba gabalyodnak, összekapaszkodnak és szinte elválaszthatatlanná válnak.

Épp azért, hogy ez a gubanc ne történhessen meg, hoztunk néhány igazán praktikus tanácsot. Ha ezeket a fonal tárolási megoldásokat választod, a gombolyagjaidnak esélyük sem lesz találkozni, így minden további anomália elkerülhető. Na, melyik a szimpatikus?

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top