Otthon

Friss képek: behavazódott az ország március 15-én

Ahogyan arra számítani lehetett, március 15-én reggel az ország északi területeit elérte a havazás. A tavaszra egyelőre várhatunk, a fővárosban rendületlenül esik az eső.

Hiába volt igazi tavaszias az időjárás hétfőn, keddre több helyen elkezdett havazni, de számos városban – köztük a fővárosban is – kitartóan esik az eső.

A fűtést tehát újra feltekerhetjük.

A Paks–Kecskemét vonalig hó, havas eső, eső egyaránt előfordul, a csapadékfajták teljes tárháza felvonul – írja az Időkép.

Friss képek: behavazódott az ország március 15-én

A Bakonyban is havazik.

 Azért aggodalomra nincs ok. Mert ilyen jellegű SMS-re nem kell számítanunk idén március 15-én.

Friss képek: behavazódott az ország március 15-én

A videó után azt is megnézheted, hogy milyen idő lesz a hét további részében.

 Kedd délutántól már inkább csak a hegyekben havazhat. Főként a Dunántúl északi felén felerősödik az északi, északnyugati szél, 2-7 fok várható.

Szerdán kelet felől csökken a csapadékhajlam, eleinte még az ország nyugati felén eshet eső, havas eső, a magasabb pontokon hó. Kelet felől ugyanakkor fokozatosan csökken, felszakadozik a felhőzet. Hajnalban -2, +3, délután 7-12 fok várható.

Csütörtökre mérséklődik a légmozgás, és jobbára napos, száraz idő várható. A hajnal többfelé fagyos lesz, délután 9-13 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top