Otthon

Dán modernizmus a belvárosban

A Projekt Showroom 16. pop-up boltja március 10-én nyílik meg a Paulay Ede utca 29.-ben. Ezúttal a bútoroké a főszerep az otthonok tavaszi megújulása jegyében. A dán modernizmus, a 70-es évek és újjáépített bútorok állnak a középpontban, de a korábbi évek vintage kínálatához hasonló romantikus darabok is elérhetők lesznek.

Tizenegy napon át minden a bútorokról fog szólni a Projekt Showroom következő pop-up boltjában, amelyet idén is Matisz Alíz enteriőrtervező-stylisttal közösen rendezett be a csapat. A március 10-én 10 órakor nyíló válogatás sok különlegességet foglal magába, és a szervezőktől megszokott módon több stílusirányt is felölelnek a kiállított és megvásárolható bútorok. “Az újjáépített bútorok nagyon felpezsdítették a lakberendezést, egyre több műhely lép túl az egyszerű restauráláson és alkot valami újat és kortársat, ami nagyon izgalmas összhatást eredményez” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

Dán modernizmus a belvárosban

Jelen lesznek a boltban a dán modernizmus és a 70-es évek bútorai, melyek amellett, hogy önmagukban is gyönyörűek, tökéletesen illeszkednek a mai otthonok eklektikus stílusába. A korábbi évekhez hasonlóan a vidéki romantikus stílus darabjai is megtalálhatók lesznek: ruhás- és könyvesszekrények, fésülködőasztalok, komódok, tálalók, ebédlő- és konyhai asztalok, ládák, éjjeliszekrények és rengeteg szék. Újdonság lesz idén a bútorszövet és az antik, kézi csomózású szőnyegek is.

Dán modernizmus a belvárosban
Dán modernizmus a belvárosban

Olvass még otthon, lakás témában itt az NLCafén:

Forrás: Projekt Showroom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top