Otthon

Ezt nézi meg először az új párod az otthonodban

Történjen akár az első randin, akár a tizenötödiken, az új párod első látogatása a lakásodon idegölő. Most megtudhatod, miket figyel meg először az otthonodban!

Az otthonunk keltette első benyomás ugyanolyan meghatározó, mint a személyünké. Különösen izgalmas pillanat, mikor új kedvesünket vezetjük be az intim szféránkba, azaz először engedjük be őt a lakásunkba. Ilyenkor aggódhatunk, nem hagytunk-e túl nagy kupit, vajon mit gondol, arról, hogy teli van a mosogató, vagy hogy napok óta állnak a száraz ruhák a szoba közepén a szárítón. Az Apartment Therapy online lakberendezési magazin szerkesztői összeültek – férfiak és nők vegyesen –, hogy összegyűjtsék, mik azok az első dolgok, amiket először észrevesznek egy idegen lakásban tett látogatáskor.

Ezt nézi meg először az új párod az otthonodban

1. Tiszta?

Az első dolog, amit szemügyre vesznek, hogy rend van-e és tisztaság. Többen említették a fürdőszoba állapotát, hogy el van-e mosogatva, vagy hogy szanaszét vannak-e dobálva a ruhák.

2. Vannak-e könyveid?

A második számú megfigyelés tárgya a könyvespolcod – vagy annak hiánya. Sokat elárul az emberről, mennyi és milyen könyvei vannak, és az is, hogy hogyan tárolja őket.

3. Gyanús szagok?

Az illatok sem kerülhetik el a figyelmet, sőt! Felmerülhet a kérdés, hogy egy esetleges háziállat okozza-e a furcsa szagot, vagy anélkül is az van-e a lakásban? 

4. Mi van a konyhában?

Megfigyelés tárgyát képezi a konyhád is. Feltérképezik, mik vannak a konyhapulton, és ha lehetőség van rá, a hűtőbe is benéznek. Talán mondani sem kell, hogy a sok alkohol és a lejárt ételek milyen benyomást keltenek.

5. Rossz pontok

A nők a más lányokról készült fotókat vagy a szétszórt női ékszereket említették, mint abszolút rossz pont, a férfiak viszont elnézőbbek voltak: mindössze a gondozatlan növényeket hozták fel negatívumként.

6. Mi a helyzet a hálószobában?

Ha végre arra kerül a sor, a legtöbben ezeket mustrálják a hálóban: az ágy mérete, van-e éjjeliszekrény, van-e lámpa az ágy közelében – ez utóbbira többen pluszpontot adtak.

Forrás: Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top