Otthon

Tuti tippek 2016 trendszíneihez

Bár nem kötelező az épp aktuális divatot követni, valamennyire mégis meghatározzák, formálják otthonunkat a trendek. 2016 trendszínei, a rózsaszín és a halványkék mellett a zöld és a sárga is szerephez jut.

A Pantone a 2016-os év trendszíneinek a rózsaszínt és a halványkéket jelölte meg, e két szín mellett a zöld és sárga is meghatározó színei lesznek az évnek. Szeretnéd követni a trendeket, de nem tudod, hogyan használd fel ezeket a színeket az otthonodban? Segítünk pár tippel:

 Kék

Ez a szín minden helyiségben jól mutat, viszont leginkább a hálószobába illik. De akár falszínnek választod, akár más textilen jelenik meg a kék az otthonodban, semmiképp ne használj mellé élénk színeket. A kék mellett jól mutat a fehér és a halvány rózsaszín. 

Tuti tippek 2016 trendszíneihez

Rózsaszín

A halvány rózsaszín nemcsak a kislányok szobájában mutat jól, hanem a nappaliban és fürdőszobában is. Ha szürkével kombinálod, nagyon nem nyúlhatsz mellé, mert kifejezetten trendi hatást kelt.

Tuti tippek 2016 trendszíneihez

Sárga

A sárga nagyon élénk, vidám és merész, ezért sokan félnek tőle, pedig nem kell. Ezt a színt olyan bútorokon, falfelületeken érdemes alkalmazni, amit szeretnél kihangsúlyozni. A hatás nem marad el!

Tuti tippek 2016 trendszíneihez

Zöld

A zöldből akkor tudod kihozni a legtöbbet, ha minőségi anyagokkal társítod. Válassz hozzá szürke vagy sötétkék tónusokat, amivel még jobban ki tudod emelni. 

Tuti tippek 2016 trendszíneihez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top