Nézz be Cher egzotikus birodalmába!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az énekesnő lakását ugyanaz a tervező rendezte be, mint Christina Aguilera, Felicity Huffman és Eva Mendes otthonát.
2016. 02. 26. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Most megnézheted, mit tud egy olyan lakberendező, aki főleg hírességeknek dolgozik. A búcsúturnéjára készülő Cher Los Angeles-i otthonát az a Martyn Larwrence Bullard alakította ki, aki Elton John, Christina Aguilera, Felicity Huffman, Eva Mendes, Pamela Anderson és Edward Norton lakásának berendezését állította össze.

Mesés háló Cher lakásában. Katt a többi képért! (Fotó Architectural Digest)
Mesés háló Cher lakásában. Katt a többi képért! (Fotó Architectural Digest)


Itt lakik Monica és Chandler is


A majdnem négyszáz négyzetméteres lakásnak már az elhelyezkedése is előkelő, a hatvanas években épült Sierra Towers nevű toronyházban található, ahol egymást érik a sztárok: itt van például lakása Matthew Perrynek és Courtney Coxnak is a Jóbarátokból.   

Cher hét évvel ezelőtt vette meg a lakást, amiből igazi távol-keleti hangulatú paradicsomot faragott, a két emeleten elbontottak rengeteg falat, hogy tágasabb tereket kapjanak. A hatalmas teraszról mesés kilátás nyílik Los Angelesre. Most az énekesnő alig több mint egymilliárd forintért árulja a lakást, ami egészen jutányos ahhoz képest, hogy itthon is elkérnek ennyit egy-egy komolyabb vagy menő helyen található, de sokkal kevésbé tetszetős ingatlanért.

Olvass tovább

Hozzászólások