Otthon

6 gyönyörű tavaszi üvegdekoráció

Gyönyörű tavaszi dekorációt készíthetsz az otthonodba fillérekből, egyszerűen és gyorsan.

A kiürült és nem visszaváltható üvegek legjobb újrahasznosítása, ha csodaszép tavaszi dekorációt készítesz belőlük. Elmondjuk, hogyan csináld, sőt galériánkban másik öt gyönyörű ötletet is mutatunk.

Így készíthetsz csodaszép tavaszi dekorációt üvegből

Színes és átlátszó üvegek is tökéletesen megfelelnek ehhez az ötletes tavaszi dekorációhoz. Az üvegeket alaposan mosd el és teljesen szárítsd meg.

A tetszőleges színű spárgát nagyjából öt centiméter szélesen tekerd az üvegre. Érdemes kevés ragasztóval rögzíteni, hogy ne csússzon le. A zsinór két végét rejtsd a csavarás alá. Az üveg száját is csavard körbe ugyanígy, szorosan feltekerve a zsinórt.

A dekorációhoz készíthetsz magad virágformákat úgy, hogy kis anyagdarabkákat vágsz ki, amelyeket középen gombbal vagy egy kisebb, színben eltérő anyaggal varrsz össze, majd ráragasztod az üveg közepére. Dekorációs boltokban készen kapható papírvirágokat, pillangókat vagy színes, vidám szalvétát is használhatsz a tavaszi dekoráció elkészítéséhez.

6 gyönyörű tavaszi üvegdekoráció

Inspirálódj a csodaszép tavaszi dekorációkból

Megnézem
Összes kép (1)

További tavaszi dekorációt találhatsz az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top