Otthon

5+1 dolog, amit ne kövess el Valentin-napi ajándékválasztáskor

A Valentin-nap beszűrődése az életünkbe olyan, mint amikor egy kéretlen levél érkezik a postafiókunkba. Kövesd az ajándékszakértő, Zámbó Árpád 5+1 tanácsát, hogy mit ne csinálj Valentin-napi ajándék választásakor.

1. Mindenképpen kerüld a frontális szembesítést!

Máskülönben a “Drágám, te ünnepled a szerelmesek napját?” kérdésre egy olyan undorral fűszerezett lenéző arckifejezéssel találhatod szembe magad, ami örökre beleég a tudatodba.

Ha puhatolózni akarsz, érdeklődj finoman. Ha már elkezdtél listát készíteni a lehetséges ajándékokról, kérlek, hogy egy tollvonással:

2. Húzd le a giccseket!

Lehet, hogy az a valami kedvesnek vagy jópofának tűnik, de ha felébredsz a Valentin-napi extrarózsaszín ködből, akkor rögtön elszégyelled magad a választásod miatt.

Még több Valentin-napi cikk az NLCafén:

3. Rá se nézz a piros, szív alakú, rózsaszín és/vagy feltűnően pihe-puha tárgyakra!

Mindig jó teszt, ha elképzeled a párodat, miközben kibontja az ajándékot. Ha ijedtében elfutna, akkor tedd vissza a polcra a cukiságot, és fogd te is futólépésre.  

4. Kerüld az éttermeket ezen a túlzsúfolt napon!

A legjobb helyek tömve vannak, a pincérek fejvesztve rohangálnak, a szentimentális zongorista pedig annyira átéli a helyzetet, hogy nem tudtok tőle beszélgetni. Ha közösen ennétek egy finomat, inkább főzzetek otthon együtt.

5. Ne ragaszkodj ehhez az egy naphoz!

Ma már rengeteg programot választhatsz, amit bőven van időtök közösen felhasználni. Így Ő sem fogja azt érezni, hogy egész nap vigyázzban kell állnia. Ha gyakran kikéred mások véleményét, nyugodtan fordulj szakértőhöz, de:

+1: Hagyd ki a barátnődet a döntésből! 

Ha valami elsőre jó ötletnek tűnik, de másnap elbizonytalanodsz, nyugodtan kérdezd meg a párod legjobb barátját vagy fordulj profi ajándékszakértőhöz.

 (Forrás: Zámbó Árpád, NagyNap.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top