Otthon

Csináld magad: kinőtt pólóból cuki párna

Már elég régóta a foglalkoztat a gondolat, hogy kinőtt gyerekpólóból érdemes lenne párnákat gyártani, mert legtöbbször a minta cuki, és a szívünkhöz is nőnek.

Ráadásul szerencsére már jobb a minőségük és nem használódnak el annyira, hogy ne lehetne második életet teremteni nekik. Többek között ezért szerettem volna megtanulni varrni, és akkori felbuzdulásomban vettem is egy szuper Singer varrógépet. Ezt a varrógépet azonban egyszer sem használtam, mert félek nekiállni, és a kicsi lakásunkban nincs egy pici zug sem, ahova kipakolhatnék, vagy kíváncsiskodó szemek elől elbújva megalkothatnám párnácskáim…

Cicás pólóból cicapárnát!

Az egyik cicás póló azonban annyira tetszett, hogy elhatároztam, megvarrom kézzel. Ugyanis szerintem meglehetősen szépen varrok, és elég nagy gyakorlatom is van benne, mert már a saját Barbie-jainknak is előszeretettel varrtam párnákat és ruhákat is. Az akkori alkotásaimmal most már a kislányom játszik, tehát a minőségre tényleg nem lehet panasz.

Csináld magad: kinőtt pólóból cuki párna

Hédi meglehetősen könnyen beleegyezett a dologba, és én még aznap este félve álltam neki a cica körbevágásnak. Végül majdnem aznap befejeztem a projektet, a párnát, és szerintem megérte. A kislányom azóta minden este ezt a párnácskát átölelve alszik el, és a kedvencévé vált.

Csináld magad: kinőtt pólóból cuki párna

A folytatásért kattints a Saját otthon projekt caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top