Tündéri miniházban lakik egy nagyi – fotók!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A barátai először kinevették, amikor megtudták, hogy hol akar lakni.
2016. 01. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Bámulatos fészket épített magának Monica Smith. Az idős asszonyon még a közeli barátai is csodálkoztak, amikor eldöntötte, hogy a szerszámoskamráját házikóvá alakítja át. Ám korántsem hobbiból: a kisebbik lányának – aki ötgyermekes anyuka – ugyanis odalett az otthona, ezért Monica felajánlotta a saját házát, ő pedig kitalálta, hogy beköltözik a szerszámoskamrába. (A két hálószobás ház ugyanis szűknek bizonyult, hiszen Monica nagyobbik lánya, Anna is ott lakik.) Persze előtte klasszul átalakította egy miniházzá, mégpedig oly módon, hogy egyrészt minden meglegyen benne, ami szükséges, másrészt a kis mérete ellenére is lakható legyen.

Kívülről ugyan még nincs kész, viszont a belső tér kialakítása egyszerűen bámulatos. Monica mindent maga csinált, nem fogadott fel építőmunkásokat; amikor mégis szüksége volt segítségre, a gyerekeire és az unokáira egyaránt számíthatott.

  Forrás: viralnova.com

  Olvass tovább

  Hozzászólások

  bkata.bkata.52 2016-01-21 19:15

  Aranyos, ez a hír már régi nagyon.

  Fiorella79 2014-01-21 10:56

  Kár, hogy a hozzászólók közt arról nem esik szó, hogy milyen nagy szíve van, és milyen fontos neki a gyereke és az unokái. Pedig mindenki azt mondja, h bármit megtenne a gyerekéért. De csak addig amíg baba?

  Fiorella79 2014-01-21 10:56

  Kár, hogy a hozzászólók közt arról nem esik szó, hogy milyen nagy szíve van, és milyen fontos neki a gyereke és az unokái. Pedig mindenki azt mondja, h bármit megtenne a gyerekéért. De csak addig amíg baba?

  lilla123 2014-01-19 23:43

  Kedves belevau!

  Ezt a szóhasználatot mellőzhetted volna, egyrészt mert emberhez méltatlan, másrészt mert nem tudhatod, mi áll a háttérben, az viszont egyértelműen kiderült a cikkből, hogy már megvolt az öt gyerek, mikor jött a baj, amit ráadásul a cikk szerint vélhetőleg az édesanyának egyedül kell átvészelnie, és öt gyerekkel bizony nem könnyű.

  lazy24 2014-01-19 09:08

  előttem van olyan hozzászólás amitől "hánynék", mi van ha a lány nem a semmibe szülte a gyerekeket, hanem leégett a háza, mi van ha a férj kisemmizte vagy esetleg meghalt és nem tudta fizetni a hitelt egyedül, tudod mi van a háttérben? (remélem tudja az akire gondolok) nem ítélkezhetünk senki felett, és egy anya mindig segíteni szeretne a gyerekeinek, nem hiszem hogy a lány kényszerítette erre...
  de mint más én sem tudom mi van a háttérben, de meglátszik a magyar hozzá állás!

  igen a létra nem biztos hogy jó ötlet, de a lenti kanapé ha kinyitható, akkor lehet fel sem kell mászkálni ha nem akar vagy nem tud...

  Ádicsek 2014-01-19 08:03

  belevau, nemcsak ordas nagy tapló vagy, de még a szövegértelmezés is nehezedre esik...

  "a kisebbik lányának - aki ötgyermekes anyuka - ugyanis odalett az otthona, ezért Monica _felajánlotta a saját házát_, ő pedig kitalálta, hogy beköltözik a szerszámoskamrába."

  Remélem, neked nincs gyereked, vagy ha van, letagad... :S

  pihe** 2014-01-19 00:22

  az ötlet jó persze, de megnézném pár esősebb nap után hogy néz ki a házaeleje, meg a házacska alsó szintje. nincs megemelve, nincs szigetelés, a kert apró kis népe kibejár a falak alatt..

  nem látok főzőlehetőséget, van egy komplett mosogató, de minek. a fürdőt dugdossák, vagy csak lavór van a függöny mögött.

  be van aranyosan-kedvesen rendezve, de hogy ott nem lakik a mama, az is biztos. arra meg külön befizetnék, ahogy fel-lemászkál azon a létrán vagymin :) 

  Csendike 2014-01-18 23:32

  Vannak jópáran itthon is, akik ilyen picuri házban laknak.

  A mamának fantasztikus az ízlése és az ígénye a szépre és a  tisztaságra.

  (Gondolom a fürdőszobát használhatja a nagyházban)

   

  Segíteni tudod a gyerekén és  az unokáin.

   

  Igaz, a nagylány kiköltözhetett volna helyette ide, de ne legyek telhetetlen.

   

   

  Egyébiránt  bokán  itthon is dívik a nyárikonyhai lakószoba, ott "nyomorognak",  a nagyházban meg nem nyúlnak semmihez.