Otthon

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

A többféle árnyalatú, színes csempe, tudom, kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik.

Nem vagyok lakberendező, ezt fontosnak tartom elmondani. Ennek ellenére nagyon szeretném én megtervezni az új házunk belső tereit. Folyamatosan gyűjtöm az inspirációkat és keresem a legmegfelelőbb anyagokat.

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

 

Marci fürdőszobája az, amellyel most tökéletesen meg vagyok elégedve. Adott egy pici fürdőszoba, ami csak 4 nm. Arra törekedtem, hogy a most 4 éves majd 10 év múlva se utálja a használt színeket. Továbbá nem választottam semmiből sem kicsit, minden normál méretű és magasságú.

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

 

A többféle árnyalatú, színes csempe, tudom, kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik, kb. 25-féle, így szabadon lehet engedni a fantáziát a fürdőszobában! Ötféle szín található meg ezen a falon, de mégis harmonikus egészet alkot. Ezek köszönnek vissza a többi falon és a padlón is.

 

A folytatásért kattints a Minamole caféblgra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top