Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A többféle árnyalatú, színes csempe, tudom, kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik.
Írta: cafeblog/minamole | 2016. 01. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Nem vagyok lakberendező, ezt fontosnak tartom elmondani. Ennek ellenére nagyon szeretném én megtervezni az új házunk belső tereit. Folyamatosan gyűjtöm az inspirációkat és keresem a legmegfelelőbb anyagokat.

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

 

Marci fürdőszobája az, amellyel most tökéletesen meg vagyok elégedve. Adott egy pici fürdőszoba, ami csak 4 nm. Arra törekedtem, hogy a most 4 éves majd 10 év múlva se utálja a használt színeket. Továbbá nem választottam semmiből sem kicsit, minden normál méretű és magasságú.

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

 

A többféle árnyalatú, színes csempe, tudom, kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik, kb. 25-féle, így szabadon lehet engedni a fantáziát a fürdőszobában! Ötféle szín található meg ezen a falon, de mégis harmonikus egészet alkot. Ezek köszönnek vissza a többi falon és a padlón is.

 

A folytatásért kattints a Minamole caféblgra!

„Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
Címkék: fürdőszoba
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!