Otthon

Készülünk az iskolára: gyerekszoba-átalakítás

Emike márciusban lesz 6 éves, szeptemberben iskola, a kislányszoba megérett a "nagylányosításra". Nem fog nagyot szólni, nem lesznek bravúros megoldások, néhány bútor lesz lecserélve.

Kicsi szoba, nem kell rágörcsölni, gyorsan megvan, interneten kiválasztjuk a megfelelő darabokat, természetesen az IKEA-ból. Mi is kell a gyerekszobába? Íróasztal, szekrény, egy-két plusz tároló, ja és a legfontosabb: dekoráció. Emike rózsaszín szobát akart, brrr, csak azt ne. Végül megegyeztünk, a fal marad fehér, színes képekkel, matricával, kiegészítőkkel feldobva.

 

Készülünk az iskolára: gyerekszoba átalakítás

Tehát, indul a szokásos műsor: kipakolás a gyerekszobából, falfestés (jó ez nem szokásos, de ez esetben elkerülhetetlen volt), csak halkan jegyeznénk meg, ez utóbbi művelet is megérne egy külön misét/posztot emlékeztetőül, hogy ennek az egyszerűnek tűnő feladatnak még csak véletlenül se álljunk neki soha többet! Borzalmas élmény, amikor az ember falfestéshez topa lánya nyakig tocsog a festékben. Kizárólag azért került rá sor, mert megint győzött a türelmetlenség, a szakember nem volt azonnal ugrasztható. Fotó a fent említett okok miatt nem készült, könyékig festékes kézzel megoldhatatlan a fotózgatás. Mindegy, ez is megvan.

 

Készülünk az iskolára: gyerekszoba átalakítás

 

A folytatásért kattints a Merci-Ancsa dekor caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top