Otthon

Külföldi webshopok foltvarróknak

Ígéretemhez híven a kreatív webshopok bemutatása a foltvarrással foglalkozó oldalak bemutatásával folytatódik. A foltvarrók paradicsoma az USA.

Nem meglepő tehát, hogy két amerikai foltvarró webshopot választottam. Ezeknek a webshopoknak a böngészése ötletadónak sem utolsó. Képet kaphatunk az általuk használt eszközökről, szettekről, és gyönyörködhetünk a tervezők munkáiban, sőt rengeteg ingyenes mintára is szert tehetünk.

Rövidesen egy nagyon ötletes gépezetet mutatok majd, mellyel a foltvarrás legsarkalatosabb tevékenysége a méretre és mintára vágás leegyszerűsödik: Accuquilt.com

Külföldi webshopok foltvarróknak

A Keepsake Quilting Amerika kedvenc foltvarró üzlete, ez áll az üzlet neve alatt. Főként mintákat, alapanyagokat, könyveket, hasznos tudnivalókat találunk itt. Megnézhetjük a katalógust, akár online is. Ki ne hagyd, gyönyörű takarókra és egyéb megvalósításért kiáltó ötletre lelsz.

A folytatásért és a linkekért kattints a Cinnamon4x caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top