Otthon

Házimozizás az ünnepek között

Nincs is jobb, mint a karácsonyi vendégjárás után otthon egy-egy filmmel lazítani. Összeszedtük azokat a kellékeket, amelyekkel még szuperebb élménnyé tehető a házimozizás.

Szuper karácsonykor a tágabb családdal is összejönni, régen nem látott családtagokkal találkozni, de azért valljuk be, iszonyú fárasztó is. Ráadásul még macerásabb, ha az ország különböző pontja között kell utazgatni. Éppen ezért a két ünnep közötti nyugodtabb időszakot használjátok ki, és pihenjetek otthon. Összeszedtük a legtutibb kiegészítőket az otthoni mozis lazításhoz.

Bújjatok kényelmes ruhába, heveredjetek le a puha kanapéra, takarózzatok be egy meleg pléddel, és indulhat is a film. A karácsony utáni kuckózást miért ne tehetnétek meg az ünnepekhez hasonló csillogó környezetben? Csillámmal átszőtt pléd, flitteres párna és dizájner szabadidőruha garantálja a stílust és a hangulatot.

Házimozizás az ünnepek között

1. Szabadidőnadrág és felső, NON+ 22 900 forint és 10 900 forint
2. Befőttesüveg szívószállal, Vivre 865 forint
3. Fekvőfotel, IKEA 90 000 forint
4. Csillogó párna, F&F Home 4590 forint
5. Csillogó takaró, H&M 12 990 forint

Ha mozi, akkor popcorn! Szerezzetek be egy pattogatottkukorica-készítő gépet, vagy pattogtassatok mikróban, vagy akár ahogyan nagyanyáink csinálták, serpenyőben. Ma már számos helyről rendelhető kifejezetten pattogatottkukoricás-doboz, ebből is készítettünk egy válogatást. A gyerekeknek még szórakoztatóbbá tehető a moziélmény, ha ők szedhetik a nappaliban a jegyeket és árusíthatják a kukoricát.

Házimozizás az ünnepek között

1. Popcornkészítőgép, Media Markt 8989 forint
2. Piros csíkos pattogatott kukoricás doboz, Eztettem 175 forint
3. Sárga csíkos pattogatott kukoricás doboz, Dekorellashop 1190 forint / 6 db
4. Piros pöttyös pattogatott kukoricás doboz, Scrapcakedesign 285 forint
5. Fekete csíkos pattogatott kukoricás doboz, Karcsipapír 220 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top