Otthon

Sokfunkciós nappalit a családnak!

Zsófitól kaptam levelet, aki férjével és kislányukkal egy vidéki városban lakik, friss házasként, és a nappali újragondolásához kér segítséget.

Van egy kiváló tér: 72 négyzetméteres, két háló, két erkély, jó beosztású lakás. Lakjunk jól! Ez pedig az átalakításra váró nappali, ami egyben dolgozó és étkező funkcióknak is helyet ad:

Sokfunkciós nappalit a családnak!

A család kényelmes ülőrészt, étkezőasztalt és dolgozósarkot szeretne itt elhelyezni, miközben az édesanya általában itt játszik a kislányukkal. A meglevő berendezésből kizárólag a nagymama által lefestett étkezőhöz ragaszkodnak.

Ez egy szuper lakás, jó méretek, kiváló ablakok – teljes falas teraszajtó, hurrá –, úgyhogy nagyon jó nappalit lehet kialakítani. Szerintem az építőknek (akik az alaprajzi/berendezési javaslatot készítették) egy nagy tévedésük volt: vajon miért akarták az ülőbútort a teraszajtó mögötti kis lyukba benyomni, és miért nem a hálószobai falra tették?

A folytatásért kattints a Lakjunk jól caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top