Otthon

Igazi híresség lett a megmentett galambból – fotók

Camp, a galamb még tojáskorában keveredett el fészkéből, de azóta annyira jóra fordult a sora, hogy még saját Instagram-oldala is lett!

A fiatal pár, George Keaton és Mariah Naella erkélyük párkányán találták meg az aprócska tojást. Először nem igazán tudtak mit kezdeni vele, és már azon is voltak, hogy nehéz szívvel megváljanak tőle, mikor a kismadár kikelt belőle. A galambfiókát Campnek nevezték el, és gondoskodó szeretettel nevelték, egészen egyéves koráig, mikor úgy látták, ideje visszaengedni őt a vadonba.

De Camp nem akart menni. Inkább azóta is együtt él a családdal, ami tulajdonképpen teljesen érthető, ha azt vesszük, milyen jó dolga is van ott. Az még hagyján, hogy úgy jár-kel, ahogy kedve tartja, nincsen kalitkába zárva, és még a szomszédok is imádják őt, de  nevelőszülei saját Instagram-oldalt is vezetnek neki, ami pedig valódi hírességgé tette őt! 

Igazi híresség lett a megmentett galambból

És ha ez még mindig nem lenne elég, az Instagramon nagyot futott madár még egy belga festőt is megihletett, aki több ízben is készített csodás festményeket Campről!

Igazi híresség lett a megmentett galambból

Forrás: LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top