Otthon

Készíts különleges koszorút mindenszentekre a saját fotóiddal

Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy olyan koszorút vigyél ki a temetőbe, amin a családi képek vannak, de ez is lehet a szeretet jele.

Különleges ötletre bukkantunk, amelynél a fotókat koszorúhoz használták fel. Az ötletből készülhet temetőbe, sírra különleges emlék, ugyanakkor otthonodban is csodásan mutat, nem beszélve arról, ha ajándékba adnád. Mutatjuk, hogy csináld.

Így készül a különleges, fotókkal díszített koszorú

Készíts különleges koszorút saját fotóiddal

Első lépésként szerezz be, vagy készíts magad hajlított vesszőkből egyszerű koszorút. Válassz ki legalább 10-15, kisebb méretű, legföljebb 6×6 vagy 6×9 centis fotót. A díszítéshez a fotókhoz illő szalagot, apró selyem- vagy száraz virágokat, terméseket is felhasználhatsz.

Második lépésként vékony, könnyen hajlítható drótot rögzíts a dekorációhoz egyesével, majd tetszés szerint elhelyezve szurkáld a koszorúba. Végül ragasztóval rögzíts a fotókat. Szélesebb színes masnival még szebbé teheted a saját készítésű különleges koszorút.

Meríts koszorúkészítési ötleteket a galériából is

Megnézem
Összes kép (1)

Koszorúkészítési segítség a videóban is

Olvass még koszorú témájú írásokat az NLCafén

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top