Otthon

Ennél az íróasztalnál fekve is dolgozhatsz!

Jobban megrengeti a világot, mint a holdra szállás és nagyobb erejű, mint az atombomba: itt az íróasztal, amivel fekve is lehet dolgozni. Megkérik az árát.

Azt hiszem, sokunk nevében beszélek, mikor azt mondom: egy álom vált valóra ezzel a székkel. John Speicher egy hátsérülés után szembesült vele, hogy nem tud íróasztalánál ülve dolgozni számítógépén, ez vezette rá, hogy tervezzen egy olyan íróasztal-szék kombinációt, mely lehetővé teszi, hogy kényelmes pozícióban, fekve is dolgozhassunk. Speicher a szerkezettel szeretné javítani az emberek munkavégzésének körülményeit. 

Az eszköz fejlesztői szerint ugyanis az ülve dolgozás tisztára 1899, arról nem is beszélve, hogy már kimutatták, hogy hosszú távon nem is tesz jót az egészségünknek. Persze ha fekve szeretnél dolgozni, meg kell fizetned az árát, jelesül 6000 dollárt, ami pedig nem kevés pénz, pláne ha a mérleg oldalán egy alap ikeás asztal-szék kombó áll.

Csoda a Földön: ezzel az íróasztallal fekve is lehet dolgozni

Az lesz majd a legszebb nap, amikor mindenki baseballsapkás hipszter lesz, és kilógó mintás zoknival fog fekve dolgozni a San Franciscó-i startup cégénél, azt remélve, hogy valaki kifejleszt egy olyan találmányt is, amivel fekve ihatja a kézműves kávéját.

Csoda a Földön: ezzel az íróasztallal fekve is lehet dolgozni

Itt még egy videó is van róla:

Forrás: BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top