Otthon

Őszi dekortippek – színkavalkád az otthonodban

Sárgák, barnák, narancsok, vörösek – az őszi táj gyönyörű színkavalkádja az otthonodban is jól mutat. Ilyenkor ősszel egyre jobban begubózunk a házba.

De ilyenkor is tudunk olyan szépséget behozni az otthonunkba, ami színpompás, változatos és ahányszor ránézünk, azonnal feldobja a napunkat. Az őszi színek feldobnak, energetizálnak, kihoznak a depresszióból. Vidámabbá és nagyobb életkedvűvé tesznek.

De hogyan hozhatjuk be az otthonunkba ezeket a szépségeket? Az egyik kedves ismerősöm lakását lakberendező rendezte be. És nála minden fehér (fú, nekem az túl steril egyébként), viszont mégis szuperül van megcsinálva: van egy tavaszi-nyári “arca” a lakásnak, és van egy őszi–téli. Hogyan is lehetséges ez. Mivel a legtöbb bútor, a padló, a kanapé stb. fehér, ezért a kiegészítőkkel lehet játszani: amikor tavasz–nyár van, akkor a kiegészítők (a szőnyeg, a párnák, a vázák, a virágtartók…) zöldek, sárgák, rózsaszínek – a lényeg, hogy friss legyen, mint egy tavaszi virág, és ősszel–télen pedig minden narancssárgásba borul.

Őszi dekortippek

Így az otthonnak van egy nyári és egy téli arca. Az épp aktuális kiegészítőket el lehet helyezni, a másik szettet pedig pl. a kamrában lehet tartani. Nem kell nagy dolgokra gondolni! És mégis az egész lakás arca megváltozik. Hogyan csempészd be az otthonodba az őszt?

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top