Otthon

Őszi terasz – ha már unod a halloweent

Nem szoktunk azon agyalni, hogy mit is fogunk csinálni, nem szeretjük az erőltetett dolgokat, pláne nem a naptár szerinti kötelező köröket. A spontán ötletek hívei vagyunk, ahogy esik, úgy puffan, éljen az eredetiség.

A terasz az otthonunk része, természetes, hogy évszaktól függetlenül rendezgetjük, dekoráljuk (nyári terasz képeit ide kattintva nézheted meg). Persze ráérünk még erre, most úgy jó, ahogy van… vagy mégsem? 

A fehér lámpaernyők egész nyáron kint porosodtak, rájuk fért egy alapos portalanítás, mosás. Leszerelés közben bevillant az ötlet, mi lenne, ha rátennénk őket az égősorra. Na igen, de csak három van, ez nem lesz elég, merthogy akármilyen nem jó. Szigetvár kisváros, korlátozottak a lehetőségek, itt biztos nem lesz.

Őszi terasz - ha már unod a Halloween-t

Általában szerencsénk van a lomis körutakon, de ekkora mázlink nem lehet. Kellene 5-6 különböző méretű és formája bura. Még szerencse, hogy összedolgozunk, hiába választ el bennünket 220 km, ilyenkor ez egyáltalán nem számít. Telefon Ancsának, S. O. S., burák kellenek. 🙂 Persze, ez nem jelent gondot, Ancsával félszavakból is megértjük egymást, nem kell sokat magyarázni, pontosan tudja, mi kell ide, pár óra múlva be is szerzi a tökéletes darabokat, hab a tortán, hogy olcsó pénzért. Hát igen, a rutin meg az évek.

A folytatásért kattints a 2 nő, 1 eset caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top