Otthon

5 őszi dekoráció egyszerűen – fotók

Bőven szolgáltat az évszak alapanyagot a legjobb őszi dekorációk elkészítésére, hiszen itt a gesztenyék, sárguló őszi levelek, csipkebogyók és dísztökök ideje. Íme 5 egyszerűen elkészíthető őszi dekoráció az otthonodba:

Mutatunk 5 könnyedén elkészíthető ötletes és egyedi őszi dekorációt, amikkel feldobhatod a lakásod, ráadásul az elkészítésük sem bonyolult és hosszadalmas folyamat. Garantáltan a csodájára fog járni mindenki, akármelyik őszi dekorációs díszt készíted is el. 

Fogj egy fa ládát vagy egy kiselejtezett bútor fiókját és töltsd fel színes kis dísztökökkel. Befőzésről maradt üvegeket is csempészhetsz a dísztökök közé, csak tovább emeled az őszi díszed fényét.
Fogj egy faládát vagy egy kiselejtezett fiókot, és töltsd fel színes kis dísztökökkel. Befőzésről maradt üvegeket is csempészhetsz a dísztökök közé, hiszen ezzel csak tovább emeled az őszi díszed fényét.
A krizantémok remekül fognak mutatni egy tökkaspóban.
A krizantémoknak a legjobb hely ősszel a tökkaspó.
A dísztök-toboz párosítás is remekül mutat majd az asztalon. Olcsó és mutatós dísz.
A dísztök–toboz párosítás is remekül mutat majd az asztalon. Olcsó és látványos dísz.
Fogj egy-két őszi levelet, egy gyertyát és madzagot és máris kész az őszi dekor gyertya.
Fogj egy-két őszi levelet, egy gyertyát és madzagot, és kész  is az őszi dekorgyertya.
Az őszi levelek befőttes üvegre ragasztva remekül mutatnak. Helyezz bele egy kis mécsest is, és máris őszi hangulatba borul az otthonod.
Az őszi levelek befőttes üvegre ragasztva remekül mutatnak. Helyezz bele egy kis mécsest is, és máris őszi hangulatba borul az otthonod.

Olvass még több cikket őszi dekoráció témában itt az NLCafén:

Forrás: pinterest.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top