Otthon

Zoknikutyák segítik a kóbor kutyákat – fotók

Bűbájos módszerrel jótékonykodik egy állatbolond anyuka.

Egy amerikai nő, Stacey Hsu fotó alapján játékfigurát mintáz bárki házi kedvencéről, aki ezt megrendeli tőle. A figurák zoknikból, műszőrméből, gombokból és egyéb egyszerű anyagokból készülnek. És tényleg nagyon hasonlítanak az eredetire.

A leggyakrabban kutyagazdik csináltatják meg kedvencük zoknimását, de Stacey készített már macskáról, nyusziról, sőt kecskéről mintázott játékot is. Közel 2000 egyedi figura megalkotásán van már túl, legjobban pitbullokat szeret varrni.

Az asszony és családja nagy állatbarát, férjével és két gyermekével két kutya, két macska, egy gyík, egy gekkó, három hal, három imádkozósáska és egy csapat szöcske gazdái. Mindemellett Stacey hétvégenként egy gazdikereső pitbull, Dory mellett önkénteskedik, és más szükséget szenvedő állatokról sem feledkezik meg. Minden egyes eladott zoknifigura árából ugyanis minimum 10 dollárnak megfelelő összeget állatmentő szervezeteknek ajánl fel.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top