Otthon

Van egy jó fotód? Bánj vele kreatívan!

A digitális technika térhódításával fotóink is mostoha körülmények közé száműződtek, számítógépek tárolóegységein vergődve várva a szabadulást. Pedig milyen jó is a nyomtatott képeket elővenni, nézegetni, lapozgatni, rácsodálkozni a falon vagy keretbe zárva a szekrényekben.

Azt mondom, szabadítsuk ki őket! Szokásomhoz híven külföldi webshopok kínálatában néztem szét ötletek után kutatva, és találtam is szép számmal, így az elkövetkező posztok erről fognak szólni. Fotók kreatívan, albumban, falon, csak úgy lógva, majd meglátjátok…

Megcsíphetett valami kreatív légy, mert kedvem támadt egy saját élményalbumot készíteni, így kezdjük a scrapbookkal. A scrapbook egy saját ízléssel fűszerezett kreatív fotóalbum, melyet akár magadnak, akár ajándékba is készíthetsz. A lapokat te fűzöd össze, a borítót te készíted, a fotókat mindenféle személyes információval, kedvességgel, egyéb díszítőelemekkel látod el, így lesz személyes és egyedi.

Van egy jó fotód? Bánj vele kreatívan!

Én most első körben egy fekete-fehér összeállítást fogok készíteni. Nem fogom túlragozni, nagyon egyszerű lesz. Ehhez szükségem lesz hófehér vastagabb lapokra, és egy kartonra fedélnek. A fedélre egy lézervágott képet gondoltam tenni, mutatom, miket találtam, azt hiszem az egyik madárka lesz a nyerő.

A folytatásért kattints a Cinnamon4x caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top