Otthon

Ráncfelvarrás a családi házban

Amikor házat vásárolunk a hazai ingatlanpiacon, általában be kell látnunk, hogy nem álomingatlanok között válogatunk. Ritka az olyan eset, amikor igényes vásárlók megfizethető áron olyat találnak, amibe változatlan állapotban be is költözhetnek.

Inkább az a helyzet, hogy jó üzletet tudunk kötni, ha jó a szemünk, és képesek vagyunk kiszűrni a fontos és jelentéktelen részleteket. A környék ugye mindent visz.

A környezet, a szomszédok nehezen megváltoztatható adottságok. Ha már ház, használható-e a kert? A ház külleme, jellege elfogadható-e számunkra? Van-e pénzünk megváltoztatni azt, ami nem tetszik, vagy egy évtizedekig tartó tatarozást veszünk a nyakunkba (értsd: mire a végére érsz, kezdheted az elejéről)?

Levelet kaptam Petrától, akik újonnan vásárolt családi házuk felújításához kér segítséget. Bár külső képet nem kaptam, csak egy földszinti alaprajzot, ez viszont biztató!

A folytatásért kattints a Lakjunk jól caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top