Otthon

Szabadság, stílus és elegancia

Ősszel, amikor már csak nosztalgiázunk a szabadban fogyasztott reggeli kávék és az esti borozások emlékén, sokan szeretnék visszacsempészni az utolsó nyáresték hangulatát az otthonukba. A mobil télikert erre tökéletes és sokszínű megoldás.
Szabadság, stílus és elegancia

A mobil télikert: szabadság, stílus és elegancia

Miért is szeretjük annyira a mobil télikertet? Azért, mert úgy lehetünk közel a kertünkhöz, hogy közben otthonunk kellemes légkörét élvezhetjük és még szabadságot is ad: egyes elemeit úgy mozgathatjuk, ahogyan kedvünk tartja, így nem vagyunk kötve a régi, fixen rögzített télikerthez.

Ha vasárnapi ebédre hívunk át egy baráti társaságot, és hirtelen elered az eső, máris zárhatjuk az építményt, és gondtalanul folytathatjuk a közös időtöltést. Ha madárcsicsergés mellett fognánk bele a frissen vásárolt regénybe, akkor csak nyissuk meg valamelyik elemet, és a lebilincselő történetek mellett a természet hangjaival is gazdagodhatunk.

A praktikum mellett a megjelenés is fontos tényező. “A mobil télikertek piacán termékeink letisztult megoldásokat képviselnek. A gyönyörű üvegfelületek révén szinte közvetlenül élvezhetjük a kert látványát. CORSO termékeink modernek és elegánsak – építészetileg és esztétikailag is többletértéket adnak a háznak” – emeli ki a mobil télikertek gyártásával foglalkozó Alukov Hungária szakértői csapata.

A mobil télikertben rejlő lehetőségek: nappalitól az étkezőig

Mobil télikert kialakítása mellett sokan azért döntenek, mert egyszerűen kinövik a házat vagy különlegessé, egyedivé szeretnék tenni otthonukat. Amikor jól jönne egy nagyobb nappali, egy külön étkező vagy egy egyedi dolgozószoba, ahova visszavonulhatunk, akkor tökéletes választás a modern építmény. Mások a környezettudatos életforma jegyében döntenek a CORSO mellett: a mobil télikert szerkezete alatt az üvegházhatás is könnyedén érvényesül, így az építmény akár nulla energiaigénnyel is működhet.

Hosszú órákat is eltölthetünk a mobil télikertben, hiszen egy valóban sokoldalúan kihasználható helyiségről van szó. Csak rajtunk múlik, mivé alakítjuk a teret: lehet békés családi oázis vagy nyüzsgő baráti találkozó színhelye is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top