Otthon

Beengedik a kutyákat az egyik budai plázába

"Állatbarát bevásárlóközpont" programot indított a budai Allee. Szerdától beengedik a pláza közösségi tereibe, sőt egyes üzletekbe is a kutyákat.

Szeptember 23-tól jól szocializált, egészséges kutyával bárki beléphet az Allee bevásárlóközpont közösségi tereibe, a 144 üzlet közül pedig abba az 55-be, melyeket kutyabarát piktogrammal láttak el.

A projekt keretében a bevásárlóközpontban kutyaitatókat is biztosítanak.

Mindezeken felül a pláza lehetőséget ad arra a fővárosi, illetve közelében működő segítőkutyákat képző szervezeteknek, hogy a bevásárlóközpont területén valós körülmények között, nyugodt és előre megtervezett módon teljesíthessék kiképzési és vizsgafeladataikat.

Kutyával is mehetünk már vásárolni az egyik budai plázába

A plázában kihelyezett érintőképernyőkön a Vigyél Haza Alapítvány gazdit kereső kutyák adatbázisában böngészhetnek a négylábú társra vágyók, illetve a bevásárlóközpont tovább folytatja együttműködését a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával és a Noé Állatotthon Alapítvánnyal is, segítve a gazdátlan kutyák, macskák, és nyulak örökbefogadását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top