Otthon

3 őszi dekoráció a hálószobába

Dobd fel a hálószobát csodás őszi hangulatú dekorációkkal. Egyszerűen, könnyen, gyorsan, nem mellesleg olcsón elkészítheted bármelyiket. Mutatjuk, hogyan csináld.

Az ősz gyönyörű színei, a sárga, a bordó, a barna különböző árnyalataival meghitt és nyugodt hangulatot teremthetsz hálószobádban. Készíts egyszerűen, gyorsan és nem utolsósorban olcsón csodás őszi dekorációkat.

1. őszi dekoráció a hálószobába: falevelek a falon

3 őszi dekoráció a hálószobába

Napfényes őszi hétvégékre szervezett erdei kirándulásokon szebbnél szebb színes levelet gyűjthetsz ehhez az őszi dekorációhoz, amelyeket tetszés szerinti sorrendben és mennyiségben ragassz fel fehér vagy halvány színű kartonlapra. A kartonokat tűzd az ágy fölé vagy a szoba bármely falára, ahol jól mutatnak, és kiemelik a helyiség szépségét.

2. őszi dekoráció a hálószobába: potpourri

3 őszi dekoráció a hálószobába

Őszi hangulatú potpourrit készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Sokkal mutatósabb és jóval olcsóbb is, mint a boltokban kapható őszi dekorációk. A házi potpourrihoz egy nagyobb és persze szép tálba helyezz mákgubacsot, csillagánizst, egész fahéjat, babérleveleket, szegfűszeget egészben. Gazdagíthatod szárított citrom- és narancshéjjal, és illatosíthatod néhány cseppel a kedvenc illóolajadból.

3. őszi dekoráció a hálószobába: festett ágakkal díszített gyertyák

3 őszi dekoráció a hálószobába

Szintén az őszi kirándulásokon gyűjthetsz vesszőket, melyeket arany vagy ezüst színű, spray-ben is kapható festékkel fújj át. Várj, amíg megszáradnak, majd dekorragasztóval rögzítsd a vesszőket egyesével körben nagyobb gyertyákhoz. Az őszi dekorációs gyertyán ragasztó nélkül gumival is összefoghatod a vesszőket, amit széles masnival még különlegesebbé tehetsz. Hangulatos és egyedi dekorációd szépen mutat a hálószoba éjjeliszekrényein.

További őszi dekoráció témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top