Otthon

Hangosan vagy diszkréten? Hallgasd kedved szerint! – A legjobb zenei eszközök utazáshoz

Megnyugtat, felpörget, elaltat, megmozgat, elgondolkodtat, máskor pedig felvidít, vagy csak egyszerűen háttérzajt biztosít.

 A zene minden körülmények között jó hatással van ránk, legyen szó munkáról, vezetésről vagy sportolásról. A rádiós műsorokkal vagy a kedvenc CD-del egyszerűbb elviselni a dugót, s már jóval nyaralás előtt érdemes gondoskodni a hosszú utazásnál nélkülözhetetlen változatos zenékről. A Queen: Bohemian Rhapsody, vagy a Don’t stop me now című száma, a Runaway train a Soul Asylumtól vagy a 220 felett a Neotontól garantáltan az utazásra hangol.

Nemcsak a megfelelő zene, de az ideális audioeszközök is nélkülözhetetlenek a jó hangulatú nyaraláshoz. Ha unatkoznál a strandon, a JBL Clip bluetoothos hangszórót pont neked találták ki. Készítsd be a kedvenc zenéidet és indulhat a beach party. A JBL Clip ízléses, kis méretű, kerek, bluetooth- és minijack-csatlakozós hangszóró, amely tényleg valóban bárhová magunkkal vihető, és szinte bárhol elfér. Az Extreme Digitalnál fekete, piros, sötétkék, lila vagy szürke színben is megvásárolhatod a strandszettedhez leginkább passzoló hangszórót. A tölthető akkumulátorral rendelkező minihangfal segítségével ezentúl gazdag, tiszta hangzással hallgathatsz zenét bárhol és bármikor.

Hangosan vagy diszkréten? Hallgasd kedved szerint! - A legjobb zenei eszközök utazáshoz

Ha repülővel, vonattal vagy busszal utazol, a zenei élmény akkor sem maradhat el, de a zenehallgatás diszkrétebb módját érdemes választani. A Samsung Level-on fülhallgatója nemcsak trendi és elegáns, de nagyon kényelmes kiegészítő is. A speciális tervezés tiszta, kellemes hangzást biztosít a teljes hangskálán, a legalacsonyabbtól a legmagasabb hangokig.  A puha, rugalmas poliuretán párnázással és zárt kialakítással készült vezetékes fejhallgató karcsú és elegáns kiegészítő. Az Extreme Digitalban most 40 napos pénz-visszafizetési garanciával megvásárolhatod a készüléket, ráadásul az online webáruház ingyen házhoz is szállítja.

Hangosan vagy diszkréten? Hallgasd kedved szerint! - A legjobb zenei eszközök utazáshoz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top