Otthon

Hozd ki a legtöbbet erkélyedből vagy kertedből

Ha nagyvárosban él az ember, akkor igazi kincset jelent akár egy kis erkély vagy hátsó udvar is, főleg ha ötletesen kihasználod minden egyes négyzetméterét.
Hozd ki a legtöbbet erkélyedből vagy kertedből

Első lépésként érdemes átgondolni, hogy milyen fő funkciót szánsz majd az erkélynek vagy a kertnek. Van, aki inkább a barátokkal szeretne összejönni és esténként bulizni a kertben, míg mások csak napozásra vagy egy kellemes reggeli elfogyasztására használják a kinti területet. Ezt követően el kell döntened, hogy milyen növényekkel vennéd körbe magad, legyenek-e fűszernövények, falon futó virágok, fák vagy bokrok. Sőt ha magabiztosan tudod, hogy milyen színű virágokat látnál szívesen magad körül, akkor a tartók, terítők és párnák színét már ahhoz lehet igazítani.

Hozd ki a legtöbbet erkélyedből vagy kertedből

Ha mindez kialakult, akkor elkezdheted beszerezni a szükséges bútorokat és kiegészítőket. A kika áruházaiban idén a letisztult vonalak rajongói éppúgy megtalálják a kedvükre való darabokat, mint a romantikus stílust vagy a családias hangulatot előnyben részesítők.

Az erkélyről nem hiányozhat egy-két karakteres virágtartó, amelyek azonnal magára vonják a figyelmet és megteremti a hangulat alapját. Ha van elég hely hozzá, akkor tegyél ki egy kis méretű asztalt két székkel, így akár reggelizni, akár este borozni is kiülhetsz. Ha szereted a különleges bútorokat és a hűtött italokat a közelben, akkor neked találták ki a műrattan Pacific hűtő-tárolót, ami egyszerre funkcionál kis asztalként és hűtőként. Gondolj arra is, hogy a megfelelő napernyővel védd a területet a forró napsugarak ellen.

Hozd ki a legtöbbet erkélyedből vagy kertedből

Ha kerted is van, akkor sokkal nagyobb a “játéktered”. A Lienz akácfa térelválasztóval feldarabolhatod a teret, így akár több stílust is beépíthetsz egyszerre anélkül, hogy káosz lenne a végeredmény. Gondoskodj kényelmes ülő- és fekvőfelületekről, biztonságos asztalról és dobd fel mindezt egy modern hintaággyal. Végül egy szép, masszív mécsestartó vagy lámpás elmaradhatatlan kelléke a hangulatos estéknek.

Tovább a Kika oldalára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top