Otthon

Húsvéti ablakdísz dekortapaszból

Nyakunkon van a húsvét, és illene kidekorálni kicsit a lakásodat? Ha se időd, se kedved nincsen az időigényes barkácsoláshoz, akkor ezt a villámgyorsan elkészíthető húsvéti ablakdíszt neked találták ki.

Amire szükséged lesz a húsvéti ablakdísz elkészítéséhez:

húsvétinyúl-sablon
– élénk tavaszi színekben és mintákban pompázó dekortapaszok
– sütőpapír
– ceruza
– olló

Elkészítés:

Rajzold át a húsvéti nyulat a sütőpapírra, és nagyjából vágd körbe. Fordítsd meg a sütőpapírt, hogy a rajz legyen a hátoldalán. Most ragaszd be az egész felületet a színes dekortapasszal úgy, hogy a nyúl körvonalain kicsit túllógjanak a végek, valamint a csíkok egy nagyon picit fedjék egymást.

Húsvéti ablakdísz dekortapaszból

Most fordítsd meg a papírt, és a vágd ki szépen, pontosan a húsvéti nyulat. A ceruza körvonalain belül próbálj maradni, hogy ne maradjon a húsvéti ablakdíszednek grafitos széle. Most már csak az ablakra kell ragasztani a színes húsvéti nyulaidat. Ez úgy a legkönnyebb, ha a dekortapaszos felületet jobbról balra húzod le a sütőpapírról, így nem válnak el egymástól a csíkok.

Húsvéti ablakdísz dekortapaszból

A nyulak mellé húsvéti tojásokat, kiscsibéket, tavaszi virágokat is készíthetsz ezzel az eljárással, csak a fantáziád szabhat határt annak, milyen húsvéti ablakdíszt készítesz.

Nézd meg ezt is: Csodás kültéri dekorációk húsvétra

Megnézem
Összes kép (1)

 Még több húsvéti dekoráció:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top