Otthon

10 okos ötlet játékok rendszerezéséhez

Ne költs drága dolgokra! Inkább fogj néhány dobozt, némi festéket vagy textilt, és készíts kreatív tárolókat a kicsiknek.

A gyerekeknek legjobbak az alacsony tárolóelemek: nyitott polcok, dobozok, textilzsákok. Jó, ha ezeknek van kerekük, vagy könnyen mozdíthatók. Nem kell, hogy a nyitott polcokon mérnöki rend uralkodjon, de ha zavaró a kuszaság, érdemes a polcokra vidám függönyt varrni.

Kedvenc mackó, könyvek az esti meséhez, kincsek. Ezeket mind szeretné a gyerkőc maga mellett tudni az ágyban? Egy ilyen textil tároló az ágy szélén nemcsak praktikus, de szép is.

10 okos ötlet játékok rendszerezéséhez

Egyszerűen imádni való ez a papírtároló, de  textilből is elkészülhet: a lényeg, hogy gyorsan el lehet bele pakolni.

10 okos ötlet játékok rendszerezéséhez

A LEGO nagyon jó játék, de praktikusan tárolni nem könnyű. Ha dobozokban van, a gyerek biztosan kiborítja az összeset a szőnyegre – legalábbis nálunk ez a helyzet -, aztán ezt összepakolni nem egyszerű feladat. A Duplo még csak hagyján, de a mini Lego kockák pakolása igen időigényes. Erre jó megoldás  a kiteríthető textilzsák, amit zsinórral csak össze kell húzni, és már rend is van:

10 okos ötlet játékok rendszerezéséhez
További ötletek A napfény illata blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top