Otthon

Így csökkentheted a rezsidet!

A pályázat keretében a minimum 5, de legfeljebb 60 lakásos, 1946 után épült, legkésőbb 2006-ban kiadott építési engedéllyel rendelkező, távfűtéses, központi fűtéses vagy lakásonkénti egyedi fűtéses lakóépületek közösségei igényelhetnek támogatást.

Megjelent a társasház-felújítási alprogram pályázati útmutatója, közzétette a társasházak energiahatékonyságának növelését célzó alprogram útmutatóját az illetékes minisztérium. Az Otthon Melege Program alprogramjára azok a szervezetek nyújthatnak be pályázatot, amelyek társasháznak vagy lakásszövetkezetnek minősülnek. Az elnyerhető támogatás nem haladhatja meg az elszámolható költségek 50 százalékát.

A rendelkezésre álló 10 milliárd forint elosztása régiónként történik. Szükség esetén a régiók közötti forrást átcsoportosíthatják. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül, 2015. április 30-ától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatják be a kormányzati portálon ügyfélkapus regisztrációval rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top