Otthon

Kutyák az esküvői képeken – imádni való fotók

Vannak olyan párok, akiknél a házi kedvenc teljes jogú családtagnak számít. Mit teljes jogúnak, szinte a párkapcsolat harmadik résztvevőjének! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a képek, amelyek olyan esküvőkön készültek, ahol a kedvencek is a boldogság – no és a fotózás – részesei voltak.

Mindenkit más tesz boldoggá, mindenki másra vágyik… Sorolhatnánk a közhelyeket, csak hogy bizonyítsuk, ahány ember, annyi szokás, ahány házi kedvenc, annyi közös esküvői fotó.

Még mielőtt határozottan belegabalyodnánk okfejtésünkbe, inkább lássunk néhány olyan esküvői képet, amelyről a szeretett kutyus sem hiányozhat. (Jelige: Állatbarátok előnyben! Vagy ezt már felesleges megírni az esküvő után?)

Reméljük, itt a kutya nem szomorú, csak annak látszik! Valójában megható, kedves kép ez!

Nagy nap a  kis kedvenccel - állatok az esküvői képeken
Dominancia… No comment
Nagy nap a  kis kedvenccel - állatok az esküvői képekenA kutya ártatlan tekintetét látva valószínűleg a nászéjszakára is behízelgi magát a cuki kis jószág.
Nagy nap a  kis kedvenccel - állatok az esküvői képekenVajon ennek a kutyusnak mi jár a fejében így, lábon fogva, csokornyakkendőben?
Nagy nap a  kis kedvenccel - állatok az esküvői képekenA fél család lemaradt a képről. Sebaj!…
Nagy nap a  kis kedvenccel - állatok az esküvői képekenEhhez még mi sem tudunk hozzászólni…
Nagy nap a  kis kedvenccel - állatok az esküvői képeken

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top