Otthon

Ilyen illatot csinálj a házban, ha az akarod, hogy megvegyék!

Szokták mondani, hogy a potenciális vevők érkezése előtt érdemes süteményt sütni, mert a finom illat otthonosabbá és kívánatosabbá teszi a lakást, így könnyebb lesz eladni.

Most aromaszakértők vizsgálták meg a kérdést, és arra jutottak, hogy a süteményillatnál vannak jobbak, és az sem mindegy, milyen házat vagy lakást szeretnénk eladni. A legjobban a fehér tea és a füge illata sarkallta vásárlásra az embereket, különösen az új, modern lakásoknál. Egy ingatlanos cégnek annyira bejött ez a kombináció, hogy mostantól az összes lakásukat aromásítják vele.

A régebbi otthonokhoz most a kávé és a kenyér illatát ajánlják, mint vevőbűvölő trükköt. A teafőzés és a sütés nemcsak hangulatteremtő eszköz, az is fontos plusz, hogy elnyomják a lakásba beivódott rossz szagokat.

Ilyen illatot csinálj a házban, ha az akarod, hogy megvegyék!

Az eladáshoz ennyi persze nem elég, segít a rend és a tisztaság is, és már külön műfaj a home staging, azaz a ház felkészítése az eladásra. Az sem árt, ha nem alszik egy malac a kanapén.

Via: Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top