Otthon

5 perces kreatív ötlet: melegítő párnácskák

Idegesít a meleg vizes palack, pedig szükséged lenne rá? Készíts helyette melegítő párnácskát, mutatósabb és kényelmesebb is!

Mostanában – lehet, hogy a tavaszi fáradtság előszeleként, vagy ki tudja, miért – de nagyon fázós lettem, a meleg vizes palack állandó kísérője az estéimnek, sőt van olyan, hogy napközben is az ölembe rakom, mert annyira fázom. A palack lötyögése viszont sokszor kergeti őrületbe családtagjaimat, így csendesebb megoldás után kellett néznem.

A melegítő párnácskák amúgy nemcsak a hőérzet javítására használhatók, de betegségek, fájdalmak esetén is remekül bevethetők! És nemcsak melegítésre (mikróban 600 W-on 2 perc, vagy hagyományos sütőben 150 fokon 12 perc), hanem hűtőborogatásra is első osztályú (4 óra a mélyhűtőben).

Amennyiben hagyományos sütőben szeretnétek melegíteni, akkor figyeljetek két dologra: a zokni magas pamuttartalmára (minél műszálasabb, annál kevésbé bírja majd a melegítést!), és az elkötő zsineg teljes pamuttartalmára (a hagyományos pékzsineg 100%-ban pamut).

A bővebb leírást a Masni blogon találod!

5 perces kreatív ötlet: melegítő párnácskák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top