Otthon

Húsvét 2015: szuper tojásos dekoráció fonalból

Csinosítsd ki otthonodat húsvétra! Gyorsan elkészül, nagyon mutatós, bárhova fellógathatod, és bármekkora méretben elkészítheted ezt a különleges húsvéti dekorációt. Fonalból készült húsvéti tojást mutatunk.

Pár dologra lesz csak szükséged a húsvéti tojások elkészítéséhez:

  • ruhakeményítő vagy tapétaragasztó
  • lufik
  • maradék fonalak
Húsvéti dekoráció: Tojások fonalból

Így készítsd a különleges húsvéti dekorációt:

A ruhakeményítőt vagy a tapétaragasztót öntsd egy kisebb vödörbe, és áztasd bele a fonalat. Miután jól megszívta magát, kezdd el tetszőlegesen tekerni a kívánt méretűre fújt léggömbre a fonalat. Variálhatod a színeket, tekerheted a fonalat sűrűbben vagy ritkábban, attól függ, mennyire áttetszőre szeretnéd a tojásokat. Ha készen vagy, lógasd fel a lufis húsvéti tojásodat, hogy szépen megszáradjon. Ha teljesen száraz, és a fonál érezhetően kikeményedett rajta, szúrd ki a lufit a tetején. Miután leeresztett, óvatosan húzd ki az egyik lukon, és kész is a fonálból készült, nem mindennapi dekoráció.

A kisebb tojásokat egy szép tálba rendezheted, vagy tojásfát is készíthetsz belőlük. Nagyon jól mutatnak a barkaágakra akasztott színes tojások húsvétkor.

 Még több ötlet húsvétra a Nők Lapja Cafén:

Last minute falatkák húsvétra:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top