Otthon

Farsangi jelmez: uhu, a csupa szín bagoly

Egy kevés varrásra szükségünk lesz, de nem annyira tudás, mint inkább kitartás kérdése ez a bagolyjelmez. Legalább egy estét azért szánjunk rá a tollakra, az a biztos.
Farsangi jelmez: UHU bagoly ragasztva

Amire szükséged lesz:

  • maradék színes anyagok – ha nincs, akkor négyféle árnyalatot szerezzük
  • barna hosszú ujjú felső
  • barna leggings – fekete is megteszi
  • barna sapka
  • fehér, barna filc anyag
  • barna gombok

Akkor vagyunk a legszerencsésebbek, ha elraktunk mindenféle lyukas nadrágot és használt gyerekruhát “jó lesz még valamire” felkiáltással, mert itt az alkalom, hogy hasznukat vegyük. Ha nem tettük meg, akkor most mehetünk a Röltexbe beszerezni a jelmezhez színes anyagokat, de ez sem tragédia, mivel túl sokra nem lesz szükségünk, nem nagy befektetés. A színes anyagainkból vágjunk ki egyforma, ovális alakú darabokat és a varrjuk őket a felsőre, alulról felfelé haladva. Persze csak az anyagdarabjaink felső részét rögzítsük, hogy a tollhatást elérjük. A sapka felső részét az ábrán látható módon vágjuk ki és varrjuk össze, hogy füleket kapjunk. A sapkára fehér filcből és gombokból álló szemeket öltsünk vagy ragasszunk, és már kész is vagyunk.

Farsangi jelmez: UHU bagoly ragasztva
Farsangi jelmez: UHU bagoly ragasztva

Mégis inkább valami más jelmezt választanál

Így fess bagoly maszkot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top