Otthon

Így készíts varrás nélkül levéltündérjelmezt a gyereknek

A képek és a leírás alapján igazi főnyeremény ez a kislányos jelmez, aminek az elkészítéséből még a gyerek is kiveheti a részét. Ami pedig a legfontosabb: egyszerű, varrás nélküli, alig kell hozzá valami, mégis mutatós.
Így készíts varrás nélkül levéltündér jelmezt a gyereknek

Amire szükséged lesz:

  • zöld hosszú póló
  • kétféle zöld filc anyag
  • ragasztópisztoly
  • éles olló

A felsoroltakból talán csak a ragasztópisztoly nem annyira evidens, de szerintem anélkül is kivitelezhető. A póló alját mellrészig vágjuk csíkokra, hadd lengje körül majd a lánykánkat. Az ujjait is vágjuk le egy elegáns mozdulattal, hogy ne legyen annyira rendezett a kinézete. A kétféle zöld árnyalatban pompázó filcekből vágjunk ki levélformákat, amikre a gyermek filctollal rajzolja fel az ereket. Majd fogjuk a ragasztót és ragasszuk rá a pólóra a leveleket tetszőleges elrendezésben, kerüljön levél minden csík aljára is. A fejpántot is filccel a legegyszerűbb megoldani, egy sima műanyag hajpántra ragasszuk rá a zöld filcet és a leveleket. Az arcfestés pedig már csak hab a tortán, szemfestékkel gyorsan elkészíthető a nagy nap reggelén.

Így készíts varrás nélkül levéltündér jelmezt a gyereknek
Így készíts varrás nélkül levéltündér jelmezt a gyereknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top