Otthon

Apró lakás hatalmas stílusérzékkel

Egy végtelenül letisztult, mértéktartó, szerény enteriőr, amely szerintem mégis hihetetlenül gyönyörű.

A berendezés titka, hogy a rendelkezésre álló pénzt nagyon átgondoltan költötték el. A jó alapdarabokhoz, mint a kanapé és a szőnyeg, totál szimpla bútorokat társítottak, mint a tévét tartó pad vagy a puritán kivitelű polcok. A színek, kiegészítők kiválasztásában nem engedtek a koncepcióból: szigorúan ragaszkodtak a kevesebb több elvéhez.

Egy ilyen cseppnyi otthon rendezett összhatásának fenntartása persze rengeteg önfegyelmet igényel. Alapból egy (vagy maximum két) ember rendszerető természete szükséges hozzá, valamint egy olyan attitűd, amely megelégszik a “szükséges és elégséges” megközelítéssel. Ahhoz, hogy egy kis alapterületű lakás ilyen ápolt, stílusos legyen, és még viszonylag tágas hatást is keltsen, ahhoz nem lehet ötletszerűen mindent megvásárolni, ami megtetszik. Itt adott két beépített szekrény, a konyhabútor, némi kisebb tároló, esetleg még az ágyneműtartó, és ennyi – ezzel kell tudni együtt élni. Akinek viszont ez sikerül, annak a jutalma egy ilyen elképesztően szép kis kuckó lehet.

Apró lakás hatalmas stílusérzékkel
Apró lakás hatalmas stílusérzékkel
Apró lakás hatalmas stílusérzékkel
Nézd meg a többi képet is a Cafe Mystra blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top