Otthon

Keresed a hozzád illőt?

Életvidám barna keresi azt a társát, aki megszelídítené rakoncátlan fürtjeit! Vajon megtalálja az igazit? Itt az ideje, hogy az Aussie szakértői kezükbe vegyék a probléma megoldását!
Keresed a hozzád illőt?

Az Aussie segít kiválasztani a hajad számára tökéletes párt a csodálatos, 3 perces “3 Minute Miracle” mélyhidratáló pakolások közül. Ez a négy különböző, öblítést igénylő, nagyszerű termékvariáns magában ötvözi zamatos kényeztetést, a tápláló összetevőket és az Aussie összetéveszthetetlen illatát.

Az Aussie “3 Minute Miracle” pakolások tökéletesen beilleszthetőek a már megszokott hajmosási rutinodba. Kezdd a műveletet az általad választott Aussie samponnal és balzsammal, majd folytasd a krémgél állagú pakolással! A mélyhidratáló hatás érdekében a pakolást 3 percen keresztül hagyd a hajadon, majd öblítsd le! Mostantól minden eddiginél könnyebb lesz egy kis varázslatot csempészni a mindennapi hajápolásba, hiszen a pakolások mindegyike egytől egyig a korábbinál jobban táplálja a hajat. A mélyhidratáló pakolások hívei most megtérhetnek!

Legyen bármire is szüksége a hajadnak, rád is vár egy 3 perces csoda a “3 Minute Miracle” termékek formájában! Szomjaznak a tincseid? Keresd a Miracle Moist termékeket! Töredezett hajvégekkel küzdesz? A Luscious Long termékekkel megoldódik a problémád. Hiányzik az extra vonzerő? Az Aussie Volume lesz a megmentőd. Szeretnéd? Tőlünk megkapod! Hölgyeim, a keresés véget ért! Amint megtaláltad a “3 Minute Miracle” társad, többé létezni sem akarsz majd nélküle!

Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni az “igazit”, de a keresés most leegyszerűsödött. Adj a hajadnak extra kényeztetést azzal, hogy összehozod a tökéletes társsal. Neked ki az igazi?

“Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!” – Aussie-filozófia

További információk: https://www.facebook.com/AussieMagyarorszag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top