Otthon

“Tökéletes haj, tökéletes kisugárzás”

A láthatatlanságnak meglehetnek az előnyei, kivéve, ha ki akarunk tűnni a tömegből, és le akarjuk nyűgözni a környezetünket. Ha valaki az elvékonyodó haj problémájával küzd, gyakran érezheti, hogy legszívesebben elbújna.

A kutatások szerint olyan egyszerű dolgok, mint az elhanyagolt haj vagy a különböző fejbőrproblémák – például a korpa – hozzájárulhatnak ehhez a problémához. Szerencsére itt a head & shoulders, amely a segítségünkre siet.

A fejbőr és a haj szakértőjeként a head & shoulders a nők és a férfiak számára is kifejlesztett egy új, innovatív tonikot, mely azonnali előnyt jelent mindazoknak, akik dúsabb és erősebb hajra vágytak, valamint hosszan tartó megoldást azok számára, akik a elvékonyodó haj problémájával küzdenek.

A head & shoulders a férfiak számára megalkotta az új Anti-Hair Fall (hajhullás elleni) tonikját, amely erőt ad a hajnak, és segít megóvni azt a későbbi hajhullástól.

A nők számára kifejlesztett head & shoulders Thick & Strong extradús hatást kölcsönző hajápolót úgy tervezték, hogy egészen a fejbőrtől erősítse a hajszálakat, melynek köszönhetően a hajszálak ellenállóbbá válnak, valamint kevésbé hajlamossá a károsodásra, amit a hajhullás egyik elsődleges okozójaként tartunk számon.

Mindkét termék egy szofisztikált, ún. “hármas hatású, aktív komplexet” tartalmaz, amely azonnali és hosszan tartó teltséget nyújt, ugyanakkor ellenállóbbá varázsolja a hajat. Naponta egyszer a szokásos módon, hajformázás előtt, nedves és száraz hajon egyaránt alkalmazható.

Az Anti-Hair Fall és Thick & Strong termékcsaládok használata három fontos előnyt kínál nekünk:

  1. Véd: az olyan problémák kiküszöbölésével, mint a fejbőr és a haj korpásodása.
  2. Erősít: a hajszálakat már közvetlenül a hajmosás után megerősíti.
  3. Megelőz: javít a fejbőr védőrétegén és egészen a fejbőrtől erősíti a hajszálakat, így idővel erősebb, dúsabb hajat eredményez.

Az erős és dús hajtól most csupán két lépés választ el!

További információ: https://www.facebook.com/HeadandShouldersMagyarorszag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top