Otthon

Lakberendezés felsőfokon!

Otthon... Jó úgy hazamenni, hogy minden bútor és kiegészítő pont olyan, ahogy megálmodtuk. Segítünk, hol szerezz be szebbnél szebb dolgokat a lakásodba!

3 tipp; így marad trendi évekig az otthonod

Gyakori hiba, hogy az otthonteremtésnél divatos berendezést vásárolunk, de arra már nem figyelünk, hogy a darabok az idő próbáját is kiállják, mind minőség, mind a külsőségek tekintetében.
Kaló Délity Ágnes, az exkluzív lakberendezési multi brand store, a “The Showroom” szakértője most beavat a 3 alapszabályba, mellyel elérheted, hogy otthonod egyszeri beruházással, évek múlva is harmonikus maradjon:

 

 

1., Kizárólag olyan helyen vásárolj fajsúlyos darabokat, ahol a 3D tervezés a szolgáltatás része! Más a képzelet és egy valósághű terv!
2., Mielőtt a színekről döntenél, szánj időt arra, hogy ne csak az interneten, hanem a valóságban is megnézd az elképzelt árnyalatokkal berendezett enteriőröket!
3., Képzeld el magadat 5, illetve 10 év múlva! Mivel fogsz foglalkozni, kik vesznek majd körül, hogyan élsz majd?
Inspirálódj, nézd meg a galériát, amiben összeszedtük a legfontosabb alapdarabokat!

The Showroom
1139 Budapest
Petneházy u.82.
(Reiter Ferenc utca – Petneházy utca sarok)
+36 20 611 9811
info@theshowroom.hu

Nézd meg honlapunkat:
www.theshowroom.hu
Vagy csatlakozz hozzánk a Facebookon:
https://www.facebook.com/theshowroombudapest

 

                                                          Hazai termék, igazi minőség

Ha bútort szeretnél vásárolni, ne csak a multik jussanak eszedbe, hiszen hazai gyártók bútoraival is berendezheted otthonodat.
Előszobától a babaszobáig minden helyiségbe találsz megfelelőt a Délity Bútor Zrt. termékeiből.
Bútorvásárláskor többféle szempontot kell figyelembe vennünk, hogy választásunkkal sokáig elégedettek legyünk.

 

 

 

Nem szabad, hogy csak az ár döntsön, nagyon fontos, hogy a bútor megfeleljen a funkciójának, minőségi alapanyagokból készüljön, megfelelő garanciát biztosítson rá a gyártó és nem utolsósorban tetsszen nekünk, illeszkedjen a lakásunk stílusához is.
Miért pont Délity Bútor?
Minőségi bútorok, széles elemválaszték, 5 év garancia, gyors szállítás, országszerte közel 200 viszonteladó bútorbolt – ezek mind a magyar gyártó mellett szólnak.
Nézd meg honlapunkat:
www.delitybutor.hu
Vagy csatlakozz hozzánk a Facebookon:
www.facebook.com/delitybutor

                                Elképesztően látványos üvegdekorációs megoldások

Napjaink legtrendibb és legmerészebb lakberendezési megoldása a nyomtatott üveg alkalmazása. A Bombex Homedesign egy olyan technológiát dolgozott ki, melynek segítségével az üvegre bármi tartósan nyomtatható, akár fotó, kép vagy grafika. A nyomtatással dekorált üvegek a lakás legtöbb pontján kiválóan alkalmazhatók.  

 

 

Használható falpanelként úgy, mint a már jól ismert üveg konyhahátfal, de tehetjük a fürdőszobába, akár a zuhanykabin hátfalaként. Sokan keresik a nyomtatással dekorált beltéri üveg toló- és nyíló ajtót, melyek igazán egyedi és exkluzív dekorációk bármely otthonban.
Az üvegdekorációs megoldások tárháza kimeríthetetlen, hiszen bármi, ami üvegből készíthető, az technológiánk segítségével dekorálható is, mint az üveg térelválasztó, üvegkorlát, üveg bútorajtó, üvegcsempe.
                                    

                                         La Tenda Home, a szépségek birodalma

 

A La Tenda Home exkluzív bemutatótermi háttérrel, komplex, professzionális szolgáltatást nyújt a látványtervezés és lakberendezés terén.
3D tervezéstől kivitelezésig a legmagasabb igényű ügyfeleknek is segítséget tud nyújtani a harmonikus terek, egyedi elképzelések megvalósításában.
Klasszikus, rusztikus, art deco, loft és contemporary  stílus kedvelőinek ajánljuk leginkább.

 

Kínálatában számos világcég termékei megtalálhatóak; bútorok, textilek, tapéták és dekorációs termékek, lámpák. A La Tenda Home a francia SIA Home Fashion hivatalos magyarországi képviselője, félévente kétezer új termékkel, melyek mind megtekinthetők bemutatótermünkben.
Szolgáltatások keretében saját varrodai háttérrel vállalja lakások, házak, irodák, éttermek, hotelek függönyözését a tervezéstől a megvalósításig,  különleges home styling szolgáltatással varázsolja egyedivé az elkészült  projektjeit.

Elérhetőségeink:
Bemutatóterem
1033 Budapest, Szentendrei út 89–95.
T: +36 1 240 6990, +36 30 376 0577
www.latendahome.hu
www.homefashion.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top