Otthon

Miért menőbb a macska, mint a kutya?

Nagy kérdés évtizedek óta, a leghitelesebb személy, egy macska most megmondja a tutit, és végre megadja a választ!

Kétlábú AlutasakosBontó Szolgám szerint a macskáknak rossz a marketingjük. Nevetséges. Nincs szükségünk semmiféle népszerűsítésre. Mi már akkor itt voltunk, és uralkodtunk a kétlábúak felett, mikor ezek még őslényeket kergettek az erdőben. Évezredek óta nézzük szolgaságba szorult szánalmas mivoltukat. Borzadunk. Mi, macskák sokkal menőbbek vagyunk ezeknél az idióta, félművelt agyatlanoknál.

Miért???

1. A macska is mindig tudja, mikor érsz haza. De nem vergődünk a saját nyálunkban az örömtől csak azért, mert méltóztattál végre belépni az ajtón. Nyilván ideje volt. Már azért is lenézünk, hogy egyáltalán más dolgod lehet, mint minket imádni.

2. Bennünk van méltóság. Nem állunk szóba akárkivel. Attól, hogy valaki a barátod, nekünk még nem kell szeretnünk. Kellő távolságból (esetenként ágy alól) vizsgáljuk, méltó-e arra, hogy ráhullajtsuk nemes szőrszálainkat a nadrágjára. Általában nem az.

3. Kiváló propagandisták vagyunk, és épp azoknak az ölébe szoktunk belehuppanni, nemes 8 kilónkkal, aki allergiásak ránk. Állítólag. Mert nincs olyan, hogy valaki allergiás a macskára. Inkább csak túl satnya a szervezete, hogy befogadja azt a nagyszerűséget, amit egy macska jelent.

4. Nem vagyunk megalkuvóak. Nem fogadunk szót. Nekünk aztán magyarázhatod, hogy “üüüül”, meg “maraaaad”. Azt csinálunk, amit akarunk, ott, ahol akarjuk, akkor, amikor akarjuk. Ez javarészt hajnali háromkor van, a fejed tetején.

5. Nem eszünk meg akármit. Legalábbis nem szívesen. Ismerek olyan nevetséges lényeket, akikért egyesek úúúgy odavannak, közben meg nyilvánosan eszik a sz*rt. Nem átvitt értelemben, hanem konkrétan. Hát, kifordul a számból az alutasakos is. Pedig azt szeretem. A szószosat. Valójában a szószt szeretem, de megeszem a sallangot is, különben Kétlábú Szolgám a pórnépnek adja, márpedig kár beléjük. Disznók elé a gyöngy.

Még több pont a Demény, a kötsög blogon!

Miért menőbb a macska, mint a kutya?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top