Otthon

Divat a színes szőnyeg!

A szőnyeg színeinek és mintázatának kiválasztása során több szempontunk is lehet. Szem előtt tarthatjuk kedvenc színünket, színeinket, választhatunk a szoba vagy a berendezési tárgyak színeivel harmonizáló szőnyeget, valamint olyat is, amely éles kontrasztot alkot azokkal, szinte "kiugrik" a térből.

A színek ereje

Mint tudjuk, a színek számos pozitív hatással vannak közérzetünkre, befolyásolják hangulatunkat, mindennapjainkat is. Épp ezért érdemes olyan szőnyeget választani, amelynek színeiben, mintázatában sokáig gyönyörködhetünk, és kedvünket leljük benne. Az élénk színek pozitív, serkentő hatással bírnak, elűzik a mindennapi stresszt, és energiával töltenek fel. Emellett a színes szőnyegek most igazán divatosak is!

Divat a színes szőnyeg!

Újdonságok a szőnyegek világában

Ahogy a divatban, úgy a szőnyegek világában is megfigyelhetőek trendek, újítások. A Tulipo szőnyegek új dimenziót nyitnak a lakberendezés világában: friss, élénk, varázslatos színeik és modern mintázatuk gondoskodnak arról, hogy minden darab különleges és egyedi legyen. Igazi újdonság a “festményhatású” szőnyeg, melynek mintázata olyan, mintha egy impresszionista festő hagyta volna rajta a kézjegyét. Egy ilyen szőnyeg bármely otthon éke lehet!

Divat a színes szőnyeg!

Háromdimenziós szőnyegek

A Tulipo szőnyegek alapanyagukat tekintve a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően kifejlesztett polipropilén szálból készülnek, amit hosszú élettartam, életteli színek és a könnyű tisztíthatóság jellemeznek. Az úgynevezett “carving” technikának köszönhetően háromdimenziós minták is gazdagítják a választékot. Ez egy precíz kézimunkát igénylő eljárás, melynek során a minták mentén megnyírva a szőnyeget, térbeli megjelenést kölcsönöz azoknak.

Divat a színes szőnyeg!

A Tulipo szőnyegek széles kínálatát megtekintheted a www.tulipocarpet.com weboldalon, valamint akár online is megvásárolhatod a neked leginkább tetsző szőnyegeket!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top