Otthon

3 csodaszer a Krémmániáról, amit ismerned kell

A legjobb kozmetikumok kikeresésében a Krémmánia nélkülözhetetlen segítség. Ha esetleg nem ismered, ő Magyarország legnagyobb szépségápolási közösségi oldala, ahol 50 000 termékről 300 000 felhasználói véleményt olvashatsz.
3 csodaszer a Krémmániáról, amit ismerned kell

 

Most összeszedtünk 3 szuperhatásos Krémmánia-kedvencet a nemrég hazánkba érkezett amerikai márkától, a Paula’s Choice-tól, amit neked is ismerned kell:

  1.     Skin Recovery Hydrating Treatment Mask (19 vélemény, 4,63/5 pont)

A téli hidegben kincset ér, intenzív hidratáló hatása révén éjszakára maszkként fennhagyva hihetetlenül sima, pihe-puha arcot varázsol másnap reggelre. Növényi olajok és gyulladáscsökkentők tömkelegével megszünteti a feszülést, a pirosságot, és kezeli a hámló részeket. Klikkelj ide mind a 19 véleményért, a hivatalos leírásért pedig ide!

2.     RESIST Dialy Smoothing Treatment with 5% AHA (27 vélemény, 4,67/5 pont)

Ha szereted a látványos hatást, akkor őt neked találták ki. Wingertől idézve “az eredmény fantasztikus, de főként látványos, kisimult babapopsi-simaságú arcbőr”. Csodaerejét 5%-os AHA tartalmának és rengeteg más anti-aging hatóanyagának köszönheti. Klikkelj ide mind a 27 véleményért, a hivatalos leírásáért pedig ide!

  1.     Lip&Body Treatment Balm (13 vélemény, 5/5 pont)

Az ikonikus test- és ajakápoló maximális pontot zsebelt be a Krémmánián, nem véletlen, hogy az Instyle és Wellness magazinban is nemrég találkozhattál vele. Egy használattal rendbe teszi az extrémen cserepes ajkakat is, és nem okoz függőséget.Klikkelj ide mind a 13 véleményért, a hivatalos leírásáért pedig ide!

Még több véleményért a Paula’s Choice termékekről kattits ide, profi bőrápolási tanácsokért, szakértői cikkekért pedig ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top