Otthon

Üss, ne csak gépelj!

Amikor úgy érzed, szétvernéd a billentyűzetet, úgy felidegesített valaki a neten, vagy épp arra vágynál csupán, hogy elszabadulj edzeni, mert már elülted minden végtagod, de még ott tart a monitor előtt a munka, akkor pont erre az eszközre van szükséged.

A Workout Computer a te embered, azaz számítógéped, ha túl keveset mozogsz a munka miatt. Mostantól nem lesz apelláta, nincs kifogás, hogy nem érsz rá a munka miatt edzeni. Mert pont a munka miatt muszáj lesz edzened.

A bokszolós billentyűzet prototípusával a 2nd Istanbul Design Biennialra érkezett a BLESS, és mi simán el tudnánk képzelni bármelyik otthoni irodába. A lényege jól látható a képeken: a billentyűket úgy tudjuk leütni, ha az adott bokszzsákba jó nagyot beleütünk. Érdemes nem kiskosztümben és tűsarkúban dolgozni persze, ha ilyen klaviatúránk van, ahogy a nyakkendő-öltöny sem lesz kompatibilis az eszközzel.

Üss ne csak gépelj!
Üss ne csak gépelj!
Üss ne csak gépelj!
Üss ne csak gépelj!
Üss ne csak gépelj!
Üss ne csak gépelj!
Üss ne csak gépelj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top